Skip to content

Expertise

Een ervaren schildersbedrijf, gespecialiseerd in handgeschilderd werk en onderhoud, zowel voor renovatie als nieuwbouw. Wij werken uitsluitend met hoogwaardige producten om het beste resultaat te garanderen.

Onze expertisegebieden omvatten

Expertise

BUITENSCHILDERWERK

Uw houtwerk staat dagelijks bloot aan de elementen. Of het nu gaat om deuren, raamkozijnen of houten lambriseringen, hout heeft regelmatig onderhoud nodig. Het verwaarlozen van dit onderhoud leidt altijd tot hogere kosten op lange termijn.

Expertise

BINNENSCHILDERWERK

Ziet u uw plafond vergelen? Wenst u uw muren of kozijnen van een nieuwe kleur te voorzien, maar ziet u op tegen de klus? De Hollandse Kwast staat voor u klaar. Wij repareren scheuren in muren, voeren kleine reparaties uit en geven uw huis een frisse uitstraling.

Expertise

BEHANGWERKZAAMHEDEN

Behang kan uw interieur een unieke uitstraling geven, of u nu kiest voor verfijnde texturen of opvallende dessins. Geen zin om oude lagen behang te verwijderen en nieuw behang aan te brengen? De Hollandse Kwast kan deze klus vakkundig voor u klaren.

Expertise

STYLING

Of het nu gaat om een nieuw huis, een verhuizing of een complete renovatie, De Hollandse Kwast bied deskundig advies over materialen en kleuren die zijn helemaal zijn afgestemd op uw persoonlijke wensen en situatie.

De Hollandse Kwast staat garant voor vakmanschap en een uitstekende service. Neem vandaag nog contact met ons op voor al uw schilderwerk en behoeften op het gebied van interieurdecoratie.

Projecten

Wij zijn trots op onze projecten. Niets maakt ons gelukkiger dan tevreden klanten. Daarom doen wij het! Hier vindt u enkele foto’s van projecten die wij de afgelopen tijd hebben mogen uitvoeren.

Appartement Kürstelberg
Sauerland – Duitsland

Appartement Kürstelberg
Sauerland – Duitsland

Vakantiewoning Casa Ivo
Lago Maggiore  – Italië

Reacties van tevreden klanten

Alle relaties hebben toestemming voor vermelding gegeven.

Gelukkig kwam afgelopen zomer toch nog onverwacht sneller dan gepland Ivo Wassing. Hij heeft gestuct, het buitenschilderwerk gedaan volgens afspraak en offerte. Het was alsof ik een goede bekende in huis had die fantastisch werk leverde! Ik zou iedereen Ivo Wassing aanbevelen. Ik geniet elke dag van het resultaat!

Corma Ruigrok

Onlangs heb ik mijn woning binnen laten schilderen door Ivo Wassing. Dit is een zeer positieve ervaring geweest ! Zijn duidelijke uitleg, transparante wijze van handelen en vooral het zeer nette schilderwerk ontzorgt je volledig. Door deze ervaring zal hij binnenkort ook met de buitenkant van mijn woning gaan starten, een behoorlijke klus, maar volledig aan hem toevertrouwd.

Rob Petri

In 2014 kochten we als Nederlander een woning in Winterberg. Al snel hierna kwamen we in contact met de schilder Ivo Wassing, voor ons was het hierbij belangrijk dat we in onze eigen taal konden communiceren. Het huis heeft hij al vrij snel nadat we hem leerde kennen, rondom geschilderd, en dat tot volle tevredenheid. De daaropvolgende 10 jaar hebben we steeds contact onderhouden. In 2024 werd ons appartement getroffen door een grote waterschade! Ivo heeft dit met de verzekering, ( omdat wij in Nederland verkeerde) tot volle tevredenheid opgelost.

Ivo is een persoon die je ten volle kunt vertrouwen en een echt mensenmens, en daarbij nog eens een echte vakman. Wat verlangt men nog meer, kortom een AANRADER!

Gerard van den Top

Ivo is een zeer ervaren schilder en dat is te merken. Hij kan veel meer dan alleen schilderen, o.a. laminaat leggen, een muur stucen etc.

Het is erg prettig om met Ivo te werken, hij luistert goed naar wat je wilt, denkt mee en houdt zich aan de afspraken. Je kunt van hem op aan! Hij werkt erg netjes, ruimt zijn spullen altijd weer op en heeft goede ideeën en oplossingen. Je kunt hem altijd bereiken, wat ook heel belangrijk is! Ik zou zeker weer voor Ivo kiezen bij een volgende klus!

Tineke van Ginkel

Betrouwbare en kwalitatieve schilderservice
Al meer dan 10 jaar vertrouwen wij op de uitstekende schilderservice van Ivo Wassing voor ons houten huis en 2 vakantiehuizen (blokhuizen) in Medebach. Zijn vakmanschap en betrouwbaarheid maken hem onmisbaar bij het onderhoud van de huizen. Efficiënt, punctueel en altijd met hoogwaardig werk. Een aanrader voor wie op zoek is naar een betrouwbare schilder!

Jeroen van Beek

Schilder Ivo Wassing heeft recent voor onze familie van een zeer gedateerde woning in het Sauerland met veel achterstallig onderhoud een mooie lichte woning gemaakt wat weer jaren meegaat. Een fijne duidelijke vent om mee te werken. Hij heeft een mening, geeft deskundig advies, begeleid eventueel werkzaamheden die we zelf uitvoerde. Werkt heel netjes laat het meestal schoner achter als dat hij er begint Zijn werk en de gebruikte materialen zijn van hoogwaardige kwaliteit. Kortom een vent waar je afspraken mee kunt maken en ook plezierig mee samen kunt werken.

Namens Miva-Home vakantiewoningen Fam. Middelkoop

In 2023 hebben we ons Gasthof in Medebach door Maler Wassing van binnen en van buiten laten schilderen.
Wat een vakman!
Echt iemand die zijn vak verstaat,
met je meedenkt en zijn afspraken nakomt.
Kortom een aanrader!

Simon en Ageeth Bergsma

Ook uw beoordeling is van harte welkom. Deel daarom uw ervaring met De Hollandse Kwast met ons en anderen. Dankzij uw ervaringen kunnen wij onze dienstverlening nog verder ontwikkelen. Vul hiervoor het formulier hieronder in.

Strong Testimonials formulier inzending spinner.

Vereist

waardering velden
Icon label

2024 Maler Wassing/De Hollandse Kwast

Icon label

Powered by experience: Zaal Design

De Hollandse Kwast is een activiteit van
Maler Wassing – Küstelberg – Duitsland